ĆIRILICA / LATINICA / ENGLESKI / RUSKI

Čoka do nedelje a Mokrin do ponedeljka ujutro bez isporuke gasa

Preduzeće „Transportgas Srbija“ obaveštava kupce prirodnog gasa u naseljenim mestima ČOKA i MOKRIN, da je zbog neophodnih radova na zameni ventila u tim mestima, došlo do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa, u utorak, 25.06.2024. godine u 05:00 časova, a završetak najavljenih radova i privremena obustava isporuke gasa, na gasovodnom objektu GMRS Čoka i GMRS Mokrin, koji je bio predviđen do četvrtka, 27.06.2024. godine do 05:00 časova, pomera se za nedelju, 30.06.2024. godine za GMRS ČOKA, dok se za GMRS MOKRIN pomera za ponedeljak 01.07.2024. godine, u jutarnjim časovima.

Operator transportnog sistema je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio operatora distributivnog sistema:

– ODS JP „Srbijagas“, Novi Sad i

–  JKP „ČOKA“, Čoka
koji će usled prekida ostati bez isporuke prirodnog gasa na izlazima sa Transportnog sistema:

  • Široka potrošnja ŠP ČOKA
  • Široka potrošnja ŠP MOKRIN

JP „Srbijagas“ – Operator distributivnog sistema (ODS) je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio korisnike distributivnog sistema u Čoki i Mokrinu, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.

Po završetku radova JP „Srbijagas“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa.

Molimo potrošače u Čoki i Mokrinu, da imaju razumevanja za navedene radove.

Novi Sad, 28. juna 2024. godine                                                    Služba za odnose s javnošću i marketing

Ostali radovi
2024-06-28T14:41:15+02:00
Go to Top