ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Србијагас се и ове године представља посетиоцима Међународног пољопривредног сајма

Национална гасна компанија од данас па до четвртка 23. маја, учествује на 91. Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду. Ове године под слоганом „Енергија која нас спаја“, ЈП „Србијагас“ понудиће промоцију природног гаса као поузданог и ефикасног извора чисте енергије.

Стручњаци наше компаније разговараће са потенцијалним партнерима, потрошачима, свима онима који су заинтересовани да сазнају нешто више о природном гасу, на штанду Јавног предузећа „Србијагас“ у Мастер центру Новосадског сајма, који је и ове године веома модеран и занимљив и који кроз интересантне и снажне фотографије, заправо доноси причу о најважнијим пројектима у гасном сектору Србије и један визуелни концепт интересантно уклопљен са основном темом овог сајма.

Међународни пољопривредни сајам свечано је отворио председник Владе Републике Србије Милош Вучевић, који је том приликом истакао да је буџет наше земље за пољопривреду, у односу на 2012. годину, увећан за чак 3,5 пута. Он је, такође, оценио да је веома важно то што је Европска унија партнер овогодишњег сајма, што је и знак шта ЕУ доноси на корист грађанима и да су то ствари које мењају живот набоље.

Премијер је након отварања сајма, заједно са високом делегацијом у којој су били представници Владе Србије, Покрајинске владе, Делегације ЕУ у Србији, Града Новог Сада и друге званице, обишао излагаче на Сајму и накратко се обратио и представницима наше компаније, која је и на овом сајму, показала да је њен главни и основни задатак да редовно, стабилно и безбедно снабдева тржиште Србије природним гасом.

Нови Сад, 18. мај 2024. године                                                      Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostale vesti
2024-05-21T13:32:51+02:00
Go to Top