ĆIRILICA / LATINICA / ENGLESKI / RUSKI

Nadzorni odbor JP „Srbijagas“ održao danas sednicu u Beogradu

Nekoliko izveštaja za prvi kvartal 2019. godine, kao i Izveštaj o poslovanju Srbijagasa u periodu od 01. januara do 31. decembra prošle godine, usvojeni su na današnjoj sednici Nadzornog odbora Javnog preduzeća „SRBIJAGAS“, koja je održana u zgradi kompanije u Beogradu.
Sednici je predsedavao prof. dr Muamer Redžović, predsednik NO, a u njenom radu su, pored članova Nadzornog odbora, učestvovali i zamenica generalnog direktora Blaženka Mandić i članovi poslovodstva.
Na sednici je rečeno da su na poboljšanje većine pokazatelja poslovanja JP „SRBIJAGAS“ u prošloj godini uticale poslovne odluke i politika poslovanja definisana od strane menadžmenta i Nadzornog odbora, ali i angažovanje svih zaposlenih, kao i dobra saradnja i zajedničke aktivnosti sa Vladom Republike Srbije i nadležnim ministarstvima.
Članovi Nadzornog odbora napomenuli su da preduzeće i u 2019. godini nastavlja sa konstantnim naporima u pogledu realizacije mera i aktivnosti na poboljšanju efikasnosti naplate potraživanja, naročito velikih dužnika, i rešavanju problema otežane naplate iz ranijeg perioda, a da je kontinuitet zacrtan i u realizaciji velikih investicionih projekata od strateške važnosti, kao i u racionalizaciji troškova poslovanja.

Beograd, 19. april 2019. godine
Služba za odnose s javnošću i marketing

Ostale vesti
2019-07-09T07:27:05+02:00
Go to Top