ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Надзорни одбор ЈП „Србијагас“ одржао данас седницу у Београду

Неколико извештаја за први квартал 2019. године, као и Извештај о пословању Србијагаса у периоду од 01. јануара до 31. децембра прошле године, усвојени су на данашњој седници Надзорног одбора Јавног предузећа „СРБИЈАГАС“, која је одржана у згради компаније у Београду.
Седници је председавао проф. др Муамер Реџовић, председник НО, а у њеном раду су, поред чланова Надзорног одбора, учествовали и заменица генералног директора Блаженка Мандић и чланови пословодства.
На седници је речено да су на побољшање већине показатеља пословања ЈП „СРБИЈАГАС“ у прошлој години утицале пословне одлуке и политика пословања дефинисана од стране менаџмента и Надзорног одбора, али и ангажовање свих запослених, као и добра сарадња и заједничке активности са Владом Републике Србије и надлежним министарствима.
Чланови Надзорног одбора напоменули су да предузеће и у 2019. години наставља са константним напорима у погледу реализације мера и активности на побољшању ефикасности наплате потраживања, нарочито великих дужника, и решавању проблема отежане наплате из ранијег периода, а да је континуитет зацртан и у реализацији великих инвестиционих пројеката од стратешке важности, као и у рационализацији трошкова пословања.

Београд, 19. април 2019. године
Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostale vesti
2019-07-09T07:27:05+02:00
Go to Top