ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

У Врднику одржан састанак Радне групе Међународног бизнис конгреса (IBC-a), домаћин скупа Душан Бајатовић, директор Србијагаса

У Врднику је у четвртак, 25. априла 2019. године одржан састанак Радне групе Међународног бизнис конгреса (IBC-a) за „Индустрију, иновације и перспективни развој“. Председавајући овог, иначе 64. по реду састанка поменуте радне групе, био је господин ОЛЕГ АКСЈУТИН, заменик председника ПАО „Газпром“. Поздравну реч одржао је господин ДУШАН БАЈАТОВИЋ, генерални директор Јавног предузећа „Србијагас“, које је било домаћин овог скупа.

Тема заседања Радне групе за индустрију, иновације и развој била је „Технички, логистички и еколошки аспекти интензивне изградње енергетских објеката у временском ограничењу“, а у раду овог форума учестововали су менаџери и стручњаци познатих светских компанија за производњу гаса и нафте, производњу опреме и пружање услуга и логистике у овом енергетском сектору. Међу њима су били директори енглеских, турских, руских, немачких, мађарских и аустријских компанија, који су овом приликом изразили своје задовољство садржајем и значајем тема о којима се говорило, али и захвалили на изузетном гостопримству и пријатном дочеку компанији „Србијагас“.

Врдник, 25. априла 2019. године Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostale vesti
2019-08-26T12:54:15+02:00
Go to Top